A rush of blood to your head? AFAN!

Hej alla glada! Kommer en liten lista, puss!

Hårfärg? Ja, skulle väl vanligtvis säga brunetter, men ja. Hahaha! Dör
Ögonfärg? Jävlar vad jag inte lägger märke till det. Bruna? Blåa? Gröna? hahaha
Näsa? Ja, eftersom mitt största komplex är min näsa så spelar det väl rätt stor roll. Den sitter ändå mitt i ansiktet. 
Kroppstyp? Behöver ju inte se ut som en pinne (: Längre än mig, haha, är man inte det är det synd om en. Godaste killparfym? Som jag failar nu, men Diesels parfym. Min pappa har den och den påminner mig om någon. vilket känns sjukt fail. HAHAHA!
Klädstil? Nej, care. Eller ja, men haha. Behöver inte se ut som en nörd, eller typ inte bry sig- stilen. Men t-shirts och skjortor slår fan ingenting.
Hårfrisyr? Busigt, hahaha.
Bra med pengar? Skadar ju fan inte, men inget jag direkt kräver, haha.
Tönten, normal eller badguy? Badguy.. Normalt blir rätt tråkigt
Charmig eller omtänksam? Både och vill jag ju helst säga, men ja.. Inte lätt att hålla sig borta från charmiga killar. Antar att charmen är viktig i början, men att omtänksamhet är något man värdesätter senare.
Snygg eller söt? Snygg
Vacker men slår dig, eller helt OK men underbar personlighet? 1. Okej, inte svårt. HAHA! Men mm, personligheten, lätt.
Drömkill kändisen? hahahaha, Alex Pettyfer antagligen. Eller Dougie, m-m-mmmm!♥



Dör av hunger här alltså!

Aouch så hungrig jag är!

Är det inte det värsta som finns? Man kommer hem från skolan, hungrig som ett as och så vet man att det inte finns någon mat hemma som man vill äta. Hatar verkligen det! Och om en timme ska jag jobba, kanske inte superkul, men ja, wiiiie!

Första dagen i skolan idag förresten. Jag lyckades göra bort mig för hela treans busskö -.- Först av allt var tåget HELT fullt redan i Åstorp. Folket i Påarp och Mörarp kom inte ens på. Sen väl vid bussen upp till skolan går jag på trottoarkanten och letar samtidigt efter mitt busskort, tror ni inte jag trillar rakt fram inför alla. Det värsta var ju att jag helt ensam, inte någon jag kunde skratta bort det med, utan helt ensam, och det måste sett hur roligt som helst ut! haha!

Skolan var inte soft, bara att få träffa allt folk (: Första lektionen var natur och vi drog igång direkt med genetik. 'Fattade allt' och 'kommer ihåg allt jag skrev ner'. Hahaha!


Puss!

Woho, städning!

Hej igen.

Vad har Amanda hittat på idag? Städat, städat och städat. Blöö. Just nu ligger det en massa saker i min säng för jag kom på den smarta idén "Ja, men om jag lägger allt i sängen måste jag städa upp allt idag". Brighthead! Ska ta försöka orka ta undan det sista så jag kan sova, annars slänger jag väl bara ner det på golvet, haha!

Fixade som sagt lite med designen innan också, ser för jävligt ut jag vet men testar bara lite. Måste hitta en bra bild till headern så den fula med typ 'flammor' får vara där sålänge :) Den är inte rosa iallafall (förrutom texten) och det är huvudsaken!

Nu ska jag ner och ta lite att äta, blev superhungrig nu precis. Sen ska jag lägga mig för imorgon börjar fan skolan. Vad hände med lovet liksom? Däremot känns det som det var evigheter sen både vi slutade skolan och nyårsafton. Men skitsamma (:

Puss!


Morning?

Blöblö, Chacha och Hej alla älskade bloggläsare!

Nej, lägg av, pinsamt. Seriöst sista dagen på lovet idag... Vad hände med mitt älskade jullov? :( Ajaj, care. Imorgon är det dessutom ingen frukost på skolan vilket betyder att jag får välja mellan att avlida av hunger, eller att avlida av trötthet. Det återstår att se av vad jag kommer avlida av, kanske är sängen särskilt skön imorgon och jag är inte hungrig.

Anyway, nog om min kommande död, jag vaknade 4 inatt.. Sjukt random. Anledningen? Kopplade in min brors högtalare till min laptop igår. Kom hem sent, trött som fan och la mobilen ovanpå baslådan, fick sms mitt i natten. he-he.. Lät det mycket ellor?! Lyckades iallafall somna om och vaknade typ nu. Lyckats halvvända tillbaka dygnet! :D

Idag... Ska jag förmodligen fixa lite med designen på bloggen. den är så rosa och äcklig just nu, typ spyr så fort jag ser den. Sen ska jag väl antagligen städa mitt rum också..

Prövade förresten på simhopp i torsdes. Det var awesome! (:

Puss!

Roadtrip till Hestra

Hej alla glada! Pigga och vakna? Det kan jag säga att jag inte är. Jag är sååå trött!

Gick upp 6 imorse för att ta tåget in till stan vid 7.07, självklart var det tåget inställt eftersom det är röd dag så jag och Linnea fick stå på stationen och chilla lite, var inte så superkallt med tanke på att vi hade skidkläder på oss, haha! Fick vänta en del i stan eftersom Åslund var seg, men sen började färden mot Hestra!

Som sagt åkte jag, Linnea, Åslund och Kevin, Åslunds kompis typ dissade, inte för att han fått plats i bilen, hehe. Musik och dockteater på vägen upp, även dans, mycket fint :) När vi väl kom fram efter att ha kört runt i Smålands fina skogar hyrde vi skidor, köpte liftkort och gav oss därefter ut i pisten. En aning uppkört och isigt, men vafan, överlever med tanke på att det ligger ca 2 timmar hemifrån.

På vägen hem körde vi inom donken och körde runt på parkeringen, haha :p En väldigt fin parkering hann vi även med. Myyysig och störd dag, hehehe. "Shit, shit, shit" och "Amanda, gå och banta! Hahaha, blev du mobbad för det när du var liten? Eller nej.. Det rimmar ju inte :("


Hahaha, mycket fin bild på väg upp :)


Linnea i backen. Var dock kallt som fan, men lite taggning för Åre! :D

Nu ska jag sätta på en film och somna till den ute i soffan, eller somna i sängen, dock måste jag ta bort ALLA mina grejer först då, så jobbigt. Sen blir det upp tidigt imorgon igen för att dra till Malmö, vi drar till Malmö, blöööö (:

Puss!

Blir ett litet inlägg till

Får bli ett till litet inlägg. Har precis packat klart, eller ja, slängt ihop lite grejer som jag ska ha med imorgon. Dom ligger just nu i en hög på golvet. Däremot har jag fixat lite mat att ta med. Just nu sitter jag och lyssnar på min spellista på spotify som jag döpt till chillarlistan, sjukt soft. Försöker även komma på hur jag ska bli trött, ska ju upp om mindre än 6 timmar.

Har ju sabbat mitt dygn totalt nu när det varit lov så länge. Det tidigaste jag gått upp är 8, och det var på nyår -.- Ska upp tidigt på torsdag också för jag ska till Malmö på inspark med jobbet. Kommer vara allmänt död både imorgon och på torsdag alltså. Kanske lika bra att börja vända tillbaka dygnet nu?

Borde kanske därför även lägga datorn ifrån mig.. Hahaha, får bli en liten bild på mig först.

Vet att alla älskar cambilder, tagen i slutet av sommaren. Då var jag blond! :(

Nej, godnatt!

100105 - Trettondagsafton

Hallå där, kött och blåbär! Fail på er som inte vet vem som brukar säga det!

Vad kan jag säga, jag är sämre på att uppdatera än Dessie! Eller haha, nej, inte ens jag är så dålig. Vad har Amanda hittat på idag då? Vaknade runt ehh.. halv 12? Dock hade min mamma väckt mig några gånger innan, men jag lyckades självklart somna om. Det blir så när man inte kan somna förrän 3 på natten.

Har mest städat hemma idag, sen vid 6 åkte jag till Jessica, världens bästa tränare, som bjöd på tacos, chips och massa mys! Du är verkligen världens bästa tränare Jessica! (: Kom nästan precis hem därifrån... Eller oj, klockan har blivit så mycket, en och en halvtimme sen jag kom hem, haha!

Håller just nu på att peppa och packa, för vaddå? För Hestra! Woho! Ska till Hestra imorgon, som ligger i Småland (?). Ska upp redan 6 imorgon, jag kommer dö! Ska dit med Linnea, Åslund, Kevin och Åslunds kompis tydligen. Åslund som fixat och han kör upp dit, hämtar oss i Helsingborg. Ska ju snart till Åre (7de februari) så blir en liten peppresa!

Senaste gången jag åkte skidor var ju med familjen i Lindvallen, skittråkigt ställe men har varit där sen jag var 6. Får se hur det går imorgon, ska tydligen var 10 minusgrader, kommer dö av det med! Hahaha!


Bild från Lindvallen 2009, första dagen var det soligt och lagom kallt, runt 5 minusgrader.


Ännu en bild från Lindvallen. Min lillebror Morgan, jag, min andra bror Kasper och min kusin Julius.

Allt för mig, måste packa och peppa! Hahaha, uppdaterar imorgon när jag kommit hem från Hestra (: Puss!

Välkommen till min nya blogg!

Hej! Haft denna bloggen ett tag, ett och ett halvt år rättare sagt, men har inte skött det särskilt bra. Tänkte att jag ska ta tag i det och skriva mer regelbundet än jag gjort tidigare.

Så vem är jag? Amanda Johansson heter jag. Jag är 16 år och bor mitt ute i ingenstans i nordvästra Skåne. Där gör jag allt för att livet ska bli så intressant som möjligt. Förrutom att umgås med mina vänner, festa, dansa och simma går jag även i skolan: Olympia i Helsingborg. Går Skydd och Säkerhet som är en specialutformad samhällslinje och vi samarbetar med alla uniformsyrken. Lite om mig, de flesta som hittar hit vet säkert redan det :)

Designen är förresten gammal, ska fixas när jag har tid och ork. Lite bilder och smått och gott kommer även upp senare.

puss!


RSS 2.0