I'm as blue as I can be

Idag har jag haft pastellblå naglar, ljusblå jeansskjorts, ljusblå linne och en blå väska. 'Cause I'm feeling blue. Och jag borde kanske förklara varför...

Today I'm feeling very blue
And that's because I'm not with you
Because I can't feel the touch of you
Because I can't feel the smell of you
I regret every bad thing I've said to you
And if I've ever made you cry, I regret that too
Because I really, really like you
And I don't deserve such a good guy as you
<3

at least you got something to fall back on

Jag dyker upp här ibland. Inte så att någon läser här. Eller? Hojta till isåfall!

På tal om hojta, det har varit Siesta. Siesta var awesome, jag och Linnea drog dit själva men träffade lyckligtvis Max och Calle utanför så innan vi visste ordet av det befann vi oss i deras camp tillsammans med massa Halmstadsbor. Camp-ingen du vet.

Det var varmt, det började drickas och Thåström väntade med sitt underbara framträdande. Jag bara stod rakt upp och ner under hela framträdandet och sjöng knappt ens med. Det var vackert att bara se honom.

Dag två såg vi Amanda Jenssen. Det var meningen att vi skulle se sååå många men det slutade med bara Amanda, och Teddybears på kvällen. Hon var bra, och söt. När hon pratade om när hon var på Siesta tror jag inte någon kunde låta bli att skratta. Teddybears väntade på kvällen och Max var kalasfull. Hojt hojt!

På lördagen bestämde Calle, Åslund och Holten sig för att hälsa på. De slidade under stängslet och blev helt plötsligt festivalare för en dag. Calle och Linnea ockuperade tältet och jag spenderade natten i en solstol med sovsäck och halläningar. Sen förflyttade jag och Viktor oss till sofforna för att senare däcka :)

Det var fina dagar!

RSS 2.0